Grup Escolta Bellaterra.

El Grup Escolta Bellaterra és una entitat sense ànim de lucre que dur a terme activitats educatives en el lleure seguint la metodologia escolta de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya. Actualment l’agrupament consta aproximadament de 80 infants i 17 caps i quel·les.

logo cau

La nostra missió és treballar per educar els infants i joves fent-los protagonistes del seu creixement personal, per tal que esdevinguin persones actives, conscients i compromeses amb la societat.

A través del lleure treballem amb ells i elles els valors de compromís, natura, servei, participació, voluntariat, vivencialitat, esperit crític, austeritat i treball en equip. I com nosaltres, més de 150 agrupaments arreu de Catalunya ho fan amb la visió compartida de deixar el món millor de com l’hem trobat.

Aquest treball es du a terme per grups, les unitats, per poder dissenyar intervencions educatives específiques segons l’edat i el desenvolupament dels infants. Actualment, el Cau de Bellaterra consta de totes les unitats: Castors i Llúdrigues (5 a 7 anys), Estols (8 a 10 anys), Ràngers i Noies Guia (11 a 13 anys), Pioners i Caravel·les (14 a 16 anys) i Trucs (17 a 19 anys).

Tots i totes sou benvingudes al Cau de Bellaterra!

El nostre contacte és: bellaterra@escoltesiguies.cat i Instagram

2 pensaments sobre “Grup Escolta Bellaterra.

  1. Noelia nevado diu:

    Hola porfavor me gustaría apuntar a mi hijo de 8 años,pero tiene un retraso leve en la capicidad conignitiva más trastorno del habla ,aceptan niños con limitaciones? El niño no tiene problemas de movilidad no as recomendado una mamá que va su hijo ,y dice que está muy contenta, gracias

    M'agrada

Deixa un comentari